Carte de bucate

Micul dejun



Brutarie-patiserie

Briose-Cozonac (cu drojdie naturala)
Chifle pentru hamburgeri (cu drojdie naturala)
Covrigi XXL (la fel ca cei de patiserie)
Cozonac cu mac, cacao si rahat (nou)
Cozonac cu nuca (nou)
Focaccia (cu drojdie naturala-Italia)
Maslenitsa (branzoaica ruseasca)
Pain de Dieppe (cu drojdie naturala)(Franta)
Pain de Dieppe (Franta)
Paine cu alac (cu drojdie naturala)
Paine cu aluat vechi
Paine cu drojdie naturala (la masina de paine)
Paine cu goji (la masina de paine)
Paine cu mac in cutie (cu drojdie naturala)
Paine cu morcovi (la masina de paine)
Paine cu resturi (la masina de paine)
Paine cu secara si tarate de grau (cu drojdie naturala)
Paine de sfecla si alac (cu drojdie naturala)
Paine rustica cu secara (cu drojdie naturala)
Paine speciala (Jamie Oliver)
Painici (cu drojdie naturala)
Pan candeal (cu drojdie naturala-experiment, Spania)
Roscon de regi (cu drojdie naturala-Spania)
Roscon de regi 2011 (cu maia, reteta imbunatatita) (nou)
Rulouri cu migdale (nou)


Aperitive-garnituri

Chiftelute de okara (resturi de la laptele de soia)
Piure de cartofi (de post)
Tortilla de seitan (carne vegetala)
Zacusca


Fel principal
Ardei umplut cu orez si ciuperci



Desert

Chec cu Kumqoats (portocale mici)
Gogosi rapide (reteta mamei)
Tort cu roscove crudi-vegana
Tort rapid (in forma de opt)


Conserve

Gem de prune si curmale (fara zahar sau alt indulcitor)
Peltea-jeleu de gutui

Bauturi energizante



Cum sa facem...

Salsa ajioli (maioneza cu usturoi de post)
Seitan din naut (carne vegetale)
Tofu (branza de soia)


Pentru sanatatea noastra...



Alt tip de articole...

Gradina mamei (2010 - partea a doua)
Gradina mamei (2010 - prima parte)