martes, mayo 10, 2011

Noul meu ajutor in bucatarie KitchenAid - Mi nuevo ayudante de cocina KitchenAid


Pe 28 de aprilie a fost ziua mea de nastere, si  cea ce am primit cadou a fost mult doritul KitchenAid, il doream in principiu pentru a framanta. Asta nu inseamna ca nu imi place sa framant, dar am ceva probleme la un umar si dupa 20-30 de min de framantat, terminam cu dureri... asa ca acum am ajutor pentru framantat, si nu va imaginati ce bine framanta!
Am intarziat putin sa impartasesc cu voi aceasta bucurie, nu eream sigura daca sa-l opresc sau sa-l duc inapoi. Am fost putin dezamagita ca nu erea cel mic, nu stiu cred ca este ceva mai comod celalalt, acum nu l-am probar ca sa stiu care este diferenta... in final am luat hotararea sa raman cu asta.
Si vreau sa impartasesc cu voi si cateva experimente pe care le-am facut cu el. Mi-ar place sa pun si retetele dar nu am timp pentru a scrie mai mult, poate intr-un viitor...

El 28 de abril fue mí cumple y mi marido me ha regalado el deseado KitchenAid, lo quería principalmente para amasar. Esto no simnifica que no me gusta amasar, pero tengo problemas con un hombro, hace años que me molesta, al parecer es una tendinitis y la verdad me después de un amasado de 20-30 min acababa con dolores... así que tendré que ahora tengo ayuda para amasar ¡y como amasa!
He tardado algo en compartir con vosotros esta alegría, porque pensaba en devolverlo, pues pensaba que sería mejor el otro modelo, el que se levanta el cabezal, pero al final me he quedado con este, porque el otro es un poco más pequeña, pero al final he decidido quedarme con este. Y quiero compartir con vosotros unos experimentos. Ya me gustaría poner las recetas también, pero no tengo tiempo, quizá en un futuro...





17 comentarios:

  1. Frumos...si eu mi-l doresc dar...degeaba, Nu dau atatia bani pe el.
    Sa il folsoesti sanatoasa.
    Pupici

    ResponderEliminar
  2. Eu am vazut la o prezentare al mixer..multtt mai bun ca asta si cu vasul mai mare. Si pretul era putin mai mica decat la Kitchen aid. Asta e...reclama se plateste:))

    ResponderEliminar
  3. LA MULȚI ANI SCUMPO!
    Cu întărziere că nu am știut
    și nu am intrat aici pe blog.
    Să ai parte numai de fericire
    și multă iubire din partea celor
    dragi!
    Să ai o zi frumoasă!
    Te pupic dulce scumpa mea!
    P.S.ești Taur ca și mine...

    ResponderEliminar
  4. Buna Bianca
    Da, stiu ca sant si de alte marci, dar eu mi-am dorit originalul, asta este si motivul pentru care am ramas in final cu asta, cred ca are o viata mai lunga fata de cel care se ridica mixerul in sus.
    Si asa este reclama intodeauna se plateste, dar eu cred ca merita... totusi in Romania am vazut ca este mai scump, de unde l-a cumparat sotul meu a costat 435€...
    Iti multmesc pentu parere.
    Te pup.

    Multumesc mult draga Elena, anul asta nu am avut timp sa fac nici tort nici nimic, am fost plecati cateva zile de vacanta si a fost exact ziele alea... asta este motivul pentru care nu am spus nimic pe blog...
    Si da, asa este santem amandoua taur...
    Te pup.

    ResponderEliminar
  5. Daniela, iti doresc multa sanatate si fericire de tú cumple. La multi ani. Ai facut o alegere buna cu Kitchen Aid, si eu il am dar intr-o versiune care a iesit acum doi ani, sunt foarte multumita de el si isi merita banii. Al meu are vasul mai mare si de multe ori nu e comod pentru a bate i frisca sau ceva putin, dar in rest mi-am amortizat bani demult.!
    Te pup.

    ResponderEliminar
  6. ¡Enhorabuena! Menudo regalazo! Yo suspiro por poder tener una, es una maravilla de máquina. Seguro que te ayudará mucho en la cocina y prepararéis juntas muchísimas delicias, así podrás agradecérselo a tu marido, jajaja. De nuevo, felicidades, y a disfrutar de ese regalo!

    Un abrazo

    ResponderEliminar
  7. Multumesc Daniela, ma bucur ca esti de acord cu mine, ca merita bani... ne scuteste de atata treaba...
    Te pup.

    ¡Muchas gracias Akane!
    No te preocupes, ya sabes cuándo deseas mucho una cosa... al final se cumple. Yo lo deseo desde hace un año y con paciencia... al final lo tengo.
    Y sí, le preparo muchas cosas a mi marido, tanto que muchas veces esta arto de verme solo en la cocina.
    Un besito.

    ResponderEliminar
  8. Daniela, ma bucur pentru tine...si la multi ani cu sanatate, fericire si tot ce-ti doresti. Acum am vazut postarea...sa-l folosesti cu placere. Eu nu mi-am cumparat inca, dar eu am gasit alt model. Asta e modelul cel nou la Kitchen Aid sau e alt tip mai mic?

    ResponderEliminar
  9. MUltumesc mult Catalina!
    Ce pot eu sa-ti spun, este modelul 5KPM5, acum ca este un model nou nu stiu, stiu doar ca este un model mai mare si ca este profesional, de unde mi la cumparat sotul meu avea si modelul care este mai mic.
    Te pup.

    ResponderEliminar
  10. La multi ani!
    Asa cadou..nici in vise n-am:))))
    pupici
    sa-l folosesti sanatoasa!

    ResponderEliminar
  11. Multuesc mult Gabi
    Da, am asteptat si eu la cadoul asta aproape un an!!!
    Dar a meritat, sant foarte multumita de el...
    Te pup.

    ResponderEliminar
  12. Buna!
    Urmaresc de ceva vreme blogul tau pentru a ma mai inspira din retete. Am vazut abia acum si noul tau ajutor
    in bucatarie si aveam cateva curiozitati. As fi vrut sa i-l fac si eu cadou mamei pentru a o ajuta la framantarea cozonacilor, dar nu stiam daca e destul de mare pentru a framanta aluat din 2 kg de faina.
    La magazin nu mi s-au dat prea multe detalii in sensul asta. Tu ai incercat sa faci ceva dintr-o cantitate mai mare de faina?
    Multumesc anticipat! :)

    ResponderEliminar
  13. Buna Anonim
    Hai sa-ti spun ce am aflat, cand am vazut mesajul tau am cautat pe net mai multe informatii, ce sa-ti spun eu... pana acum nu am framantat mai mult de 800 gr de faina. Aici iti las cateva informatii...
    KitchenAid Classic : 250 W. Capacitate 4 litri. Vas fara maner.Model 5K45(dupa care urmeaza cateva litere, depinde de culoare).
    KitchenAid Artisan : 300 W. Capacitate 4,8 litros. Vas cu maner. Model 5KSM150(dupa care urmeaza cateva litere, depinde de culoare).
    KitchenAid Professional : 325 W. Capacitate 4,8 litros. Vas cu maner. Model 5KPM8 dupa care urmeaza cateva litere, depinde de culoare).
    Al meu este cel profesional, dar presupun ca este un model mai vechi fiind un model 5KPM5.
    Sper ca-ti este de folos... eu ti-as spune numai atat sa nu cumperi pe cel care se ridica malaxorul in sus, din cate am citit pe forum da probleme dupa un timp, iar cel clasic nu are o potentie prea mare, acum depinde pentru ce vrei sa-l folosesti.
    Pe curand.

    ResponderEliminar
  14. Multumesc mult pentru ajutor!
    Adevarul este ca l-as cumpara pentru a-l folosi si la cele mai banale retete. Mi se pare foarte bun si de mare ajutor.
    Asadar ramane sa-ti urmaresc in continuare retetele, ma relaxeaza maxim :) Hasta luego!

    ResponderEliminar
  15. MA bucur ca-ti poate fi de folos, uite cum vad ca stii spanola iti las aici link-ul de unde am luat informatia, este relatat mai pe larg.
    http://www.elrincondebea.com/search/label/Preguntas%20Frecuentes

    ResponderEliminar
  16. Daniela ,dupa 2ani si ceva de cand ai mixerul imi poti spune daca mai esti multumita de el?adica nu ai intampinat probleme....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sunt foarte multumita de el, singurul inconvenient pe care il gasesc e ca e prea mic, mai mult de 1800 gr de aluat nu se poate face in el.

      Eliminar

Gracias por vuestros comentarios, me hace muy feliz leerlos:)

Mesajele voastre da energie acestui blog pentru a continua, va multumesc, ma fac foarte fericita cand le citesc:)